BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, April 30, 2009

Huh.....kelam kabut aku jadinyer...mana tak nye,nisa kene perform 4 persembahan!Prsembahan pertama choral speaking pastu boria,air mata ibu(kene feeling sket) and perarakan kawad kaki.....Nasib baik persembahan choral speaking tu boleh pakai baju boria terus...Kalau tak mesti kelam kabut nak tukar baju uniform sekolah kepada baju boria....Persembahan boria lepas rehat...,so selamatlah siket......yang persembahan air mata ibu tu ,kene buat pergerakan and feeling..Cikgu kata jangan gelak....Dah lah nisa kene duduk barisan depan sebab cg ckp nisa tak main2...Hiihiihiii........Pas rehat jap dari persembahan air mata ibu,kene pulak tukar baju uniform lengkap pengakap sebab kene berarak depan beca yang GPK HEM kita orang naik.....Tu je lah yang nisa nak tulis...

Thursday, April 23, 2009


22hb April pertandingan kawad kaki antara Zon diadakan di UPM. Syukur ke hadrat Ilahi.Pasukan Pengakap Perempuan sekolah ku yang turut disertai oleh diriku berjaya menjuarai kategori perempuan bagi zon kami. Kami akan mewakili zon ke peringkat negeri pada 7hb Mei di Tasik Titiwangsa, Kuala Lumpur.

Aku dalam keadaan demam tetap meneruskan kawad kerana kasihankan jurulatih kami yang bersusah payah melatih kami walaupun pada cuti penggal. Pihak sekolah pula telah menyediakan pelbagai kemudahan untuk kami termasuk kasut yang agak mahal dan bermutu. Jadi aku tabahkan hati dan kuatkan semangat di samping berdoa agar dapat meneruskan kawad formasi itu.

Terima kasih kepada Cikgu Shahril, Cikgu Fairuz, Cikgu Rosnita serta Cikgu P...(ibuku sendiri).

Saturday, April 18, 2009


Saya selepas pertandingan dua minggu yang lalu.

Friday, April 10, 2009

Maulidur Rasul.........?

aku masuk 2 pertandingan masa Maulidur Rasul....bercerita n tilawah...

Tilawah no 1

Bercerita no 2

Nasib baik tak kene perform balik masa sambutan pada hari Sabtu tu.........